Peliitat

Waltteri Hopponen Peliittojen vahvuuteen

Heinolan Peliitat vahvistuu Espoo Unitedista saapuvalla 22-vuotiaalla laitahyökkääjä Waltteri Hopposella. Viime kaudella Mestiksessä Hopponen takoi 19 tehopistettä 46 otteluun Espoo Unitedin paidassa..

- Innokkain ja odottavin fiiliksin saavun Heinolaan ja mut sai valitsemaan Peliitat se että sieltä oltiin aidosti kiinnostuneita musta ja oon kuullut Peliitoista pelkkää hyvää!

Nuoresta iästä huolimatta miehen vyöltä löytyy 73 ottelun kokemus liigasta HPK:n paidassa., sekä 69 ottelua Mestistä Espoo Unitedissa sekä LeKissä. Jäähonkien kasvatilta löytyy myös kokemusta Yhdysvaltojen lukiosarjasta, sekä nuorten maajoukkueista eri ikäluokista.

Pisteiden valossa Hopposelta on vielä läpimurto tekemättä, mutta odotukset on niin seuralla kuin pelaajalla itsellään isot.

- Kentällä mun vahvuus on se että oon monipuolinen ja pystyn pelaamaan roolia kun roolia. Henkilökohtaisia tavotteita en oo sen suuremmin asettanut, kunhan joukkue vain pärjää! Kaukalon ulkopuolella oon omasta mielestä rento jätkä ja tuun kaikkien kanssa toimeen.



- Meille potentiaalinen kärkipelaaja, jolta odotetaan isoja harppauksia tulevan kauden aikana. Uudessa ympäristössä miehelle on tiedossa isoa roolia ja odotamme hänen vastaavan tähän rooliin, kommentoi Peliittojen urheilutoimenjohtaja Pekka Saittakari.

Vaikka mies onkin ollut pelailemassa ympäri maailmaa on Heinola silti Hopposelle tuntematon kaupunki vaikka onkin käynyt muutaman kerran pelaamassa juurikin Peliittoja vastaan, mutta silti joukkueesta löytyy edes yksi tuttu naama Waltterille entuudestaan.

- Heinola on mulle vieraspelipaikkana tuttu, mutta muuten ei oikeestaan. Yks pelaaja kenet tunnen joukkueesta entuudestaan on ainakin Niko Kivelä.

Peliittojen sopimustilanne: (25.07.2018)

Maalivahdit:

Adam Nagy

Puolustajat: 

Jesse Ahonen   

Santeri Koponen   

Joel Ojala   

Markus Neva-Aho 

Vladislav Shishkov (Koeaika) 

Hyökkääjät: 

Arttu Rämö   

Petteri Haveri   

Ville Nieminen   

Atte Antinaho   

Henri Ruotsalainen    

Ville-Matti Koponen   

Niko Kivelä   

Pasi Kouvalainen  

Eemeli Jeskanen

Waltteri Hopponen

Valmentajat: 

Jani Keinänen (Päävalmentaja)    

Ville Kiiskinen (Valmentaja)