Peliitat

Pittsburgh Penguins saapuu Suomen visiitillään Heinolaan!

Heinolassa nähdään tulevalla harjoituskaudella varsinainen jymypaukku, sillä Pittsburgh Penguins on juuri saadun tiedon mukaan vahvistanut tulonsa Heinolaan! Penguins pelaa kaksi harjoitusottelua Suomen visiitillään, ensin Heinolassa Peliittoja vastaan ja seuraavaksi Helsingissä Jokereiden vieraana. Ottelujen päivämäärät tarkentuvat myöhemmin. Peliittojen toimitusjohtaja Josse Mielonen myhäili tyytyväisenä harjoitusvastustajastaan.

”Iso juttu meille, se on selvä. Varmasti saadaan ihmisiä liikkeelle”, totesi Mielonen heti tuorekseltaan asian vahvistuttua.

Kuinka tämä kaikki sitten mahdollistettiin, kuka on tällaisen pommin takana?

”Tämä varmasti yllättää monet, mutta itseasiassa Mario oli se, joka otti yhteyttä meihin päin”, Mielonen selventää.

”Mario sanoi, että häneltä jäi mieleenpainuvat muistot Heinolasta, kun hän Kanadan maajoukkueen mukana pistäytyi täällä harjoittelemassa Kanada Cuppia varten vuonna -84. Ei kuulema ole mitään pahaa sanottavaa olosuhteista kuin ihmisistäkään,”, kertoo Mielonen.

Pingviinit ovat Mielosen mukaan tulossa Heinolaan parhaalla miehityksellään. ”Mario teki sen hyvin selväksi etteivät he eivät tule tänne lirppailemaan, vaan ottelut pelataan parhaalla miehityksellä, ns. kovat piipussa”, Mielonen jatkaa.

Mikäli näin tosiaan on, niin varmaan sanomattakin selvää, että Peliitoilla tulee olemaan täysi iltapuhde pitää liukkaasti liikkuva pingviinilauma aisoissa.

”Uskon kyllä, että pystytään laittamaan kampoihin, etenkin kotiluolassa. Yksittäisissä peleissä erot ovat kuitenkin pääasiassa aika pienet eli kaikki on mahdollista niin kauan kuin uskoa riittää. Tämä on samalla hyvä tasonmittaus meille juuri kauden alla”, kumauttaa Mielonen.


undefined
Koposella ja kumppaneilla on neuvonpitoa luvassa Pittsburghia vastaan.