Peliitat

Peliittojen kausarihaaste - kortin hinta ensi kaudelle 59€!

Nyt ei jää huippujääkiekon seuraaminen paikan päällä Heinolassa enää hinnasta kiinni. Peliitat aloittaa kausikorttikampanjan tänään, ja kyseistä spektaakkelia jatketaan huhtikuun loppuun asti.

Kausikortin hinnaksi muodostuu vain 59 euroa, mikäli huhtikuun loppuun mennessä saadaan vähintään 1000 varausta täyteen. 

- Nyt ei hinnan pitäisi olla enää kausikortin hankkimisen esteenä. Tuhat kappaletta toki vaatii myös sen, että kortteja menee Heinolan ulkopuolellekin ja osa niistä ostetaan ihan kannnatuksenkin vuoksi. Peliittojen kausikortti on jatkossa lisäksi myös etukortti, jolla saa paikallisten yritysten palveluista ja tuotteista alennuksia. Etuja ei tarvitse parhaimmillaan käyttää itseasiassa montaakaan kertaa, kun ne ovat maksaneet jo kausikortin hinnan takaisinkommentoi Peliittojen toimitusjohtaja Josse Mielonen.

- Näiden lisäksi joka sadannes varaaja voittaa Peliittojen ensi kauden tuotepalkintoja ja 1000. kortin varaaja voittaa itselleen sekä neljälle seuralaiselleen otteluillan Peliittojen VIP-aitiossa ruokatarjoiluineen kampanjan toteutuessa, Mielonen jatkaa.

Kyseistä kausikorttikampanjaa on nähty Suomessa aiemminkin kun muun muassa Sappeen hiihtokeskus sekä Rovaniemen Palloseura ja RoKi ovat tehneet samanlaisen kampanjan lähiaikoina. 

- Pohdin sopisiko tällainen meillekin ja päätimme kokeilla, sillä tässä on vain mahdollisia voittajia eikä lainkaan häviäjiä, tuumii Mielonen.

Kampanja on todellakin kaikille osapuolille ns. win-win tilanne, jossa riskejä ei lankea kenenkään kontolle.

- Varaus on sitova, mutta kortti tulee maksettavaksi vasta kun kampanja on vahvistettu onnistuneeksi eli tuhat korttia on saatu täyteen. Tavoite on kova, mutta samalla myös hyvä mittausväline meille, jolla näemme kuinka laaja meidän katsoja- ja kannattajapotentiaali todellisuudessa on, kun peleihin pääsy ei jää enää varmasti hinnasta kiinni. RoKin tavoite juuri päättyneellä vastaavalla kampanjalla oli myydä 1979 kausikorttia ja he päätyivät lukuun 2274, jota pidän erittäin rohkaisevana tuloksena, Mielonen toteaa.

Viime kausina Peliittojen kausikorttimyynti on pyörinyt n. 150 kortin tienoilla, joten nyt koitetaan pistää kerralla reilusti paremmaksi. Kampanjan toteutuessa yhden runkosarjaottelun hinnaksi tulee vaivaiset 2,36€.

undefined
Tätä ja paljon muuta on luvassa ensi kaudella vain 59 eurolla, jolla näet kaikki harjoituskauden, Suomen Cupin sekä runkosarjan kotiottelut!


Lisätietoja kampanjasta ja linkki varauslomakkeeseen löytyy TÄÄLTÄ!