Peliitat

Peliittojen katse suuntautuu viikonlopuksi pohjoiseen

Peliitat lähtee kovalle vieraskiertueelle kahden voittoisan kotipelin jälkeen. Perjantaina Peliitat kohtaa Rovaniemellä RoKin ja lauantaina Iisalmessa IPK:n. Kyse ei ole mistä tahansa turistimatkasta, sillä Peliitat taistelee todella tärkeistä pisteistä.

Peliittojen vieraskiertue lähti käyntiin jo torstaina, kun joukkue lähti matkaan. Ensimmäinen peli on edessä Rovaniemellä perjantaina. Vastassa on tappiokurimukseen ajautunut RoKi, jota luotsaa Peliitoille tuttu Petri Karjalainen.

Yhdeksän ottelun tappioputki on suistanut RoKin sarjassa sijalle 10. Pohjoisen pojat ovat Peliittoja yhdeksän pistettä edellä karsintaviivan paremmalla puolella. Kolmen pisteen voitolla Peliitat nousisi jo kuuden pisteen päähän.

Peliitat on 30 pisteellä sarjassa sijalla 12. Edellä on Kokkolan Hermes kolmen pisteen päässä. IPK on sarjassa kahdeksantena ja viimeisenä joukkueena pudotuspeliviivan yläpuolella. Peliitoilla on mahdollisuus parhaassa tapauksessa kiriä ero iisalmelaisiin kuuteen pisteeseen. IPK on tällä hetkellä vielä 12 pistettä Peliittoja edellä.

Peliittojen maalilla lainalla ollut Joona Voutilainen palaa takaisin Lahteen. Perjantaina Peliittojen maalilla pelaa Heinolan oma poika Sami Suni. Pari mielenkiintoista muuttujaa kokoonpanosta löytyy. Eetu Rissanen palaa takalinjoille. Aatu Viljanen on merkattu kokoonpanoon kolmantenatoista hyökkääjänä.


Kauden aiemmat ottelut

Heinola: Peliitat-RoKi 5-6

Rovaniemi: RoKi-Peliitat 2-6

Iisalmi: IPK-Peliitat 5-3

Heinola: Peliitat-IPK 6-0