Peliitat

Peliitoille slovakialaismaalivahti sekä hyökkäysvoimaa

Peliitat on solminut ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen maalivahti Adam Nagyn kanssa. Slovakian nuorten maajoukkueissakin esiintyneeltä 24-vuotiaalta Nagyltä löytyy kokemusta myös Slovakian pääsarjasta, jossa mies torjui 28 ottelussa torjuntaprosentin hipoessa lähellä 90.

Tuleva kausi on Nagylle ensimmäinen Slovakian rajojen ulkopuolella ja mies onkin innoissaan uusista haasteista, sekä on valmis torjumaan Peliitat aina päätyyn asti.

- Minulla on erittäin positiiviset odotukset tulevaa kautta varten. Uskon, että pelaamme hyvää jääkiekkoa ja kehitämme itseämme koko kauden ajan. Koen että omat vahvuuteni maalivahtina on pelinluku sekä liikkeeni ovat korkealla tasolla, mutta kehitän itseäni edelleen jokaisella pelin osa-alueella.

Vaikka miehellä onkin kokemusta vain Slovakian sarjoista, on miehellä Suomi silti tuttu maa.

- Olen ollut Suomessa kerran aikaisemmin, olimme tuolloin Slovakian U16 maajoukkueen kanssa Suomessa pelaamassa. Olen kuullut että maa on todella kaunis ja ihmiset ovat todella mukavia toisilleen.Hyökkäykseenkin on saatu uutta virtaa, kun viime kaudet HPK:n nuorten liigajoukkueessa pelannut Eemeli Jeskanen siirtyy Peliittoihin. Kaudella 2016-17 päätteeksi Nuorten liigan Suomen mestaruutta juhlinut Jeskanen, on aloittamassa nyt ensimmäistä kauttaan miesten sarjoissa. Jeskaselta löytyy myös kokemusta yhdysvaltojen lukiosarjasta (USHS), jossa mies vietti yhden vuoden kaudella 2014-15.

- Todella hyvällä sekä odottavaisella fiiliksellä kohti alkavaa kautta! Valmiina ottamaan isoja steppejä omassa pelaamisessa. Mun vahvuudet löytyy kyllä sieltä monipuolisuudesta (yv ja av toimii molemmat ja tosi monia eri rooleja pystyy toteuttamaan), kovasta työnteosta ja laukauksesta/maalinteosta! Kentän ulkopuolella aika rauhallinen kaveri. Tykkään viettää kavereitten kans paljon aikaa. Välillä tulee golfattua.

Heinola on useille pelaajille hieman tuntemattomampi kiekkokaupunki ja sitä se on myös Jeskaselle.

- Heinola ei ole vielä tullut tutuksi, mutta nyt varmaan tulee! Rämön Arttu taitaa olla ainut jonka tuntee kunnolla!

Puolustusrintamalle venäläisväriä

Peliitat on myös sopinut kuukauden mittaisesta koeajasta puolustaja Vladislav Shishkovin kanssa. Tältä 170cm kokoiselta puolustajalta löytyy kokemusta Venäjän toiseksi korkeimmalta tasolta VHL:stä sekä nuorten pääsarjasta MHL:stä.

Koeaika alkaa 13.elokuuta ja päättyy 13.syyskuuta.

Peliittojen sopimustilanne: (18.07.2018)

Maalivahdit:

Adam Nagy

Puolustajat: 

Jesse Ahonen   

Santeri Koponen   

Joel Ojala   

Markus Neva-Aho 

Vladislav Shishkov (Koeaika) 

Hyökkääjät: 

Arttu Rämö   

Petteri Haveri   

Ville Nieminen   

Atte Antinaho   

Henri Ruotsalainen    

Ville-Matti Koponen   

Niko Kivelä   

Pasi Kouvalainen  

Eemeli Jeskanen

Valmentajat: 

Jani Keinänen (Päävalmentaja)    

Ville Kiiskinen (Valmentaja).2018)