Peliitat

Kausarihaaste komeasti läpi!

Peliittojen kausikorttihaaste kerrytti kuukaudessa yhteensä 1134 varausta. Tavoite ylittyi yli sadalla kortilla. Toimitusjohtaja Josse Mielonen on tulokseen luonnollisesti erittäin tyytyväinen. 

"Suorastaan mykistävä tulos kuukaudessa, iso kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille. Rehellisesti sanottuna olin varautunut, että jatkoaikaa saatettaisiin tarvita jotta tuhat varausta saataisiin täyteen", Mielonen toteaa.

Kampanjan lopputulos kertoo Mielosen mukaan siitä, että Heinolassakin on tarvittaessa potentiaalia viime vuosien n. 500 katsojan yleisökeskiarvon nostamiseksi. 

"Vuosittaiset Elenia-ottelut sekä viime kaudella Heinolan kaupungin järjestämä ilmaisottelu ovat osoittaneet sen, että kyllä tässä kaupungissa potentiaalia on kunhan keksitään oikea tapa tavoittaa mahdollisimman moni ihminen. Hieno juttu että nyt löydettiin sopiva ratkaisu, joka varmasti tyydyttää molempia osapuolia".

Kausarihaasteeseen Heinolassa päädyttiin muiden seurojen kampanjoiden rohkaisevien lopputulosten pohjalta. 

"Turha tässä on polkupyörää alkaa uudelleen keksimään, joten me mentiin samalla kaavalla mikä on muuallakin hyväksi havaittu. Haluankin kiittää tässä kohtaa myös kausarihaasteidean alkuperää eli Sappeen hiihtokeskusta ja Jouko Poukkasta sekä RoKia ja sen toimitusjohtajaa Pekka Kankaanrantaa, jolta sain taustatukea haasteen tekniseen toteuttamiseen liittyen", Mielonen jatkaa.

Haasteen toteutuminen on Peliitoille monella tapaa hieno asia, jolla on toivottavasti myös positiivisia vaikutuksia taloudellisesti. 

"Näillä varauksilla pääsemme samaan lukemaan taloudellisesti kuin viime kauden pääsylipputuloilla ja kausikorttimyynnillä yhteensä. Tietenkin uskomme, että saamme nostettua nyt yleisökeskiarvoa joka luonnollisesti kasvattaa oheismyyntiämme sekä yleistä pöhinää Peliittojen ympärillä. Kaiken tämän toteutumiseen vaikuttaa oleellisesti totta kai myös pelillinen menestys".

Ottelutapahtuman kehittäminen on edelleen vahvana prioriteettinä toimitusjohtajan listalla. 

"Meidän tavoite on jatkuvasti kehittää jäähallin olosuhteita yhteistyössä Heinolan kaupungin kanssa, on selvä asia että viihtyvyys jäähallissa vaikuttaa toimintaamme ratkaisevasti ja jopa sanelee sen jatkuvuuden pitemmällä tähtäimellä. Ymmärrän toki, että kaupungilla on tällä hetkellä paljon isompiakin huolia pöydällä, kuten koulujen laajamittaiset saneeraukset. Tehdään pikku hiljaa se mikä järkevissä määrin pystytään ja jossain vaiheessa toivottavasti on sitten jäähallin vuoro päästä isompien uudistusten alle", Mielonen toteaa.

Kausikorttikampanja tavoitti hienosti niin kannattajat kuin yrityksetkin.


Kausikortteja on saatavilla 14.5. saakka 79,00€ hintaan jonka jälkeen hinta on 129,00€.