Peliitat

Jäähyt kostautuivat Rovaniemellä – Huomenna Iisalmessa odottaa ärsytetty kotijoukkue

Peliittojen tie pohjoiseen muuttui kiviseksi Rovaniemen illassa. Peliitat aloitti hyvin päästen Samuel Salosen maalilla johtoonkin, mutta jäähyjen ja niitä seuranneiden takaiskujen myötä RoKi nousi lopulta selvään 5-1 voittoon.

Peliitat jatkoi Rovaniemellä siihen mihin viimeksi keskiviikkona kotijäällä jäi. Joukkue oli hyvällä jalalla liikkeellä heti alusta alkaen. Avausmaalin teossa onnistuttiin toisen erän alussa, mutta sitten jäähyt ja virheet astuivat kuvaan. Sami Sunille jäi epäkiitollinen tehtävä Peliittojen maalilla maalivahdin joutuessa pinteeseen kenttäpelaajien koheltaessa.

Lue perjantain RoKi-Peliitat raportti Jatkoaika.com –sivustolta

RoKi-Peliitat 5-1

http://www.jatkoaika.com/mestis/Otteluraportti/rok...

Jos ei Peliitoilla mennyt kaikki putkeen perjantain kierroksella niin ei kyllä Iisalmen Peli-Karhuillakaan KeuPan kurittaessa Keuruulla IPK:ta 9-1 lukemin. IPK-luotsi Janne Sinkkonen on varmasti tulta ja tappuraa moisen nöyryytyksen jäljiltä. Jo ennestään Sinkkosen ja joukkueen muistissa on viime viikkoinen Heinolan peli, jossa Peliitat löi IPK:n kanveesiin maalein 6-0.

Sinkkonen aikoo ottaa samat aseet käyttöön, jolla Peliitat kaatui edellisellä Iisalmen vierailulla.

-  Peliitat kääntää pelaamista paljon. Meidän pakkien ei pitänyt Heinolassa lähteä pitchaamaan niin syvälle ja kolmannen kaverin piti olla hereillä siinä. Me vaihdettiin pelaamista kotipelissä ja silloin voitettiin toinen erä ja käännettiin koko ilta kokonaisuudessaan Peliittoja vastaan.

Ottelu Iisalmessa alkaa lauantaina klo. 17:00.