Peliitat

Fomin, Parikka ja Yrjölä siirtyvät Peliittoihin

Peliitat on solminut kolme uutta pelaajasopimusta ensi kaudelle.

Sopimuksen allekirjoittivat hyökkääjä Henri Fomin, puolustaja Valtteri Parikka sekä maalivahti Lassi Yrjölä.

  • 24-vuotias Fomin pelasi viime kauden kotikaupungissaan Rovaniemellä, kasvattiseura RoKin paidassa. Sarjanousijan riveissä Fomin pelasi 47 ottelua tehoin 9+23=32. Mestis-kokemusta Fominilla on 109 ottelua (17+28=45) ja Suomi-sarjassa 129 ottelua (61+111=172).
  • Valtteri Parikka on 21-vuotias kiekollinen puolustaja. Viime kaudella Parikka pelasi Kiekko-Vantaan riveissä 26 Mestis-ottelua pistein 4+9=13. Mestiksessä Parikka on pelannut 50 runkosarjaottelua (7+16=23) sekä yhdeksän playoff-ottelua (2+4=6). Liigassa Parikka on pelannut 47 ottelua pistein 1+3.
  • 21-vuotias Lassi Yrjölä saapuu Heinolaan myöskin Kiekko-Vantaasta. Ilves-kasvatti on torjunut kiekkoja niin Liigassa kuin Mestiksessäkin, ja kokemusta löytyy myös USHL-sarjan Chicago Steelin riveistä.

Urheilutoimenjohtaja Pekka Saittakari kommentoi:

”Täytyy olla erittäin tyytyväinen, että jätkät valitsivat meidän tarjoaman paketin. Tiedämme, että kaikilla kolmella on iso potentiaali ja uskomme, että heillä on edessään uransa parhaat kaudet. Tulevat vahvistamaan meitä jokaisella osa-alueella.”

Peliitoilla on nyt 13 sopimusta kaudella 2016-17:

Maalivahdit:
Lassi Yrjölä

Puolustajat:
Christian Silfver
Ilari Metsola
Joona Hiltunen
Aki Vainio
Valtteri Parikka

Hyökkääjät:
Aatu Viljanen
Arttu Heikkinen
Henri Ruotsalainen
Ville-Matti Koponen
Tuukka Rajamäki
Johan Elfvengren
Henri Fomin