Peliitat Valikko

Taikuri Lahtinen kieputti Ketterän nurin

Peliitat ja Ketterä kohtasivat alle viikon tauon jälkeen yhteen, tällä kertaa Imatralla. Ottelussa oli lähes tulkoon samanlainen käsikirjoitus kuin viikkoa aiemmin Heinolassa. Ketterän komennossa mentiin avauspuolisko, mutta loppua kohti Peliitat nosti tempoa ja tuli takaa rinnalle.

Ottelussa pelattiin koko rahan edestä, kun ottelu ratkesi vasta voittolaukauskilpailussa. Peliitoilta taidonnäytteitä maalinteon helppoudesta antoi Roope Mäkitalo ja Severi Lahtinen. Kumpikin ohitti Ketterän maalilla torjuneen liigakonkari Jere Myllyniemen. Varsinkin Lahtisen värkkäämä maali oli kuin konsolipelien harjoitustilasta. Jalkakikkaa toisensa perää ja lopulta sähäkkä vartaloharhautus ja sen jälkeen voitiinkin antaa Myllyniemelle ja Ketterälle hyvän yön pusu poskelle.

Peliittojen maalilla torjunut Sami Väliharju oli aivan omaa luokkaansa voittomaalikilpailussa, eikä jättänyt pienintäkään mahdollisuutta laittaa kiekkoa oman selkänsä taakse.

Peliittojen pelit jatkuvat heti lauantaina, kun kotiluolassa vastaan asettuu Espoo United. Ottelu alkaa kello 17.00, joten mikäpä sen parempi olisi aloittaa syysloma Hämeessä kuin tulla katsomaan huippu jännittävää kiekkoviihdettä Versowood-areenalle!

Peliittojen pisteet:

Roope Mäkitalo 1+1

Janne Seppänen 1+0

Eetu Rissanen 1+0

Valtteri Lipiäinen 1+0

Severi Lahtinen 0+2

Marec Hudec 0+1

Tatu Vihavainen 0+1

Sami Väliharju 27/30