Peliitat Valikko

Peliittojen TOP-3 kotiavaukset Mestiksessä


Sarja-avaukset Mestiksessä eivät ole Heinolassa menneet aina putkeen. Tässä kuitenkin lista onnistuneimmista kotiavauksista. Arkistojen uumenista on kaivettu esiin vanhat otteluraportit, jotka avautuvat linkeistä.

TOP-1 SaPKon löylytys

16.9.2006 HeKi-SaPKo 6-1

Kotiavaukset ovat olleet tunnetusti vuosien varrella kankeita niin HeKin kuin Peliittojenkin nimissä. Ensimmäisen Mestis-kauden kotiavaus toista sarjanousijajoukkue SaPKoa vastaan hakee seurahistoriassa vertaistaan. Savolaisten pöllytys otettiin riemumielin vastaan heinolalaiskatsomossa, joka on aina osannut ottaa pässipaitojen kaatamisesta ilon irti.

HeKi-SaPKo

TOP-2 Kolme pistettä huippukopeilla ja kovalla taistelulla

18.9.2015 Peliitat-K-Vantaa 2-1

Joskus vastustajan puskiessa päälle tarvitsee joukkue tukea maalivahdilta. Mainetta sittemmin niittäneen Larmin ura ponkaisi käyntiin Heinolassa, jossa nuorukainen sai näyttöpaikan varamaalivahdin varavahdin paikalta ainoana pelikuntoisena.

Peliitat-K-Vantaa

TOP-3 Arkkivihollinen kaadettiin

14.9.2007 HeKi-Titaanit 7-5

Oliko HeKin aikaan mitään rakkaampaa kuin Titaanien löylyttäminen? Kotkassa oltiin monesti helisemässä, mutta kotona oltiin tylyjä myös Mestiksen puolella. Ottelussa maalinteossa onnistui myös seuran nykyinen toimitusjohtaja Josse Mielonen.

HeKi-Titaanit