Peliitat Valikko

Peliitat sijoittui kolmanneksi Nokialla

Peliitat osallistui lauantaina Nokialla pelattavaan neljän joukkueen turnaukseen. Mukana Peliittojen lisäksi turnauksessa oli isäntäjoukkue Pyry, Turusta TUTO sekä Keuruulta KeuPa.

Avausottelussa Peliitat kohtasivat Nokian Pyryn, jonka Peliitat olivat kaataneet reilu viikko sitten Suomen Cupissa. Tällä kertaa kotijoukkue ei ollut yllätettävissä, vaan löi Peliitat tiukkojen vaiheiden jälkeen 3-1-lukemin. Ensimmäisestä maalista vastasi Peliitat, kun Roope Mäkitalo pääsi ohittamaan Pyryn maalilla loistavasti esiintyneen Tomi Raution.

Pyry lisäsi ottelun toiselle puoliskolle luisteluaan ja Peliitat olivat pahasti jaloissa eivätkä saaneet omaa peliään millään keinoilla toimimaan. Lopulta Pyryn viimeinen kymppi laittoi Peliitat kanveesiin ja ottelun kolme viimeistä maalia merkattiin nokialaisille.Illan toinen ottelu ja samalla turnauksen pronssiottelu käytiin Peliittojen ja TUTOn välillä, kun turkulaiset taipuivat omassa ottelussaan KeuPalle 1-0-lukemin.

Ottelun avauspuolisko oli aivan yhtä päätyä, kun heinolalaiset iskivät kiekon peräti viisi kertaa kiekon ohi Karolus Kaarlehdon. Avauspuoliskon maaleista vastasivat: Ville Nieminen, Aatu Viljanen, Lauri Heino, Artturi Toivola ja Joona Hiltunen. Lopullisen niitin turkulaisten arkkuun löi Mäkitalo, joka iski jo päivän toisen osumansa. Voitto merkitsi sitä, että Peliitat sijoittuivat sijalle kolme ja TUTOlle jäi luu käteen sekä jumbosija.

Kummassakin ottelussa maalilla ahkeroinut Joonas Harald oli päivän Peliitta. Vaikka avausottelusta ei voittoa irronut, niin lukemat pysyivät kuitenkin maltillisina Haraldin loistavien torjuntojen myötä. Ja mikäpä parempi tapa päättää päivää, kuin torjumalla nollapelin TUTOa vastaan!

Peliittojen harjoitusottelut on alustavasti nyt pelattu, mutta mahdollisia lisäpelejä on tulossa. Niistä ilmoitetaan heti kun vain on ilmoitettavaa.