Peliitat Valikko

Peliitat päätti runkosarjansa - sarjakärki haki pisteet Heinolasta

Peliitat isännöi perjantaina sarjakärki SaPKoa runkosarjan viimeisessä ottelussa. Värikkäitä hetkiä sisällään pitänyt ottelu kääntyi vieraille päätöserässä ja SaPKo vei pisteet mukanaan maalein 2-5.

Avauserä oli jopa Peliittojen hallintaa, mutta hetkittäin molempien joukkueiden suorittamisesta paistoi pelailu. Peliitat loi erässä enemmän maalipaikkoja, mutta ainoan maalin iski SaPKo. Matias Lehtosen 0-1-maali syntyi erän loppupuolella. Toisessa erässä alkoi olla jo tekemisen meininkiä, kun kaukalossa oli vauhtia ja rytinää astetta enemmän. SaPKo siirtyi pian 0-2-johtoon, mutta Peliitat syttyi erässä hurjaan taisteluun. Christian Silfver ja Johan Elfvengren nostivat Peliitat tasoihin, joten päätöserään lähdettiin jännittävästi 2-2-tasatilanteessa.


Ottelun toisessa erässä nähtiin jo fyysisempää peliä.

Kolmannessa erässä vauhtia oli hieman vähemmän, eikä tunnetasokaan noussut toisen erän kaltaiseksi. Erän puolivälin paikkeilla SaPKo oli rynnistänyt jo 2-5-johtoon, mikä riitti vieraille voittoon ja kolmeen pisteeseen.

Katso ottelun kaikki tilastot TÄSTÄ.

- - - - -

Peliittojen apuvalmentaja Jani Keinänen kommentoi ottelua lehdistötilaisuudessa.

"Avauserä oli puolin ja toisin vähän pelailua, ei saatu sitä luistelevaa peliittaa jäälle, niin kuin olisi toivottu. Toisessa erässä tuli jo vähän tunnetta ja peli vei meitä. Kolmannessa erässä lähdettiin hyökkäämään ennen kuin meillä oli kiekkoa hallussa, noin taitava hyökkäysjoukkue rankaisi siitä."

- - - - -

Peliittojen kausi jatkuu keskiviikkona 15. maaliskuuta alkavissa pudotuspeleissä. Peliittojen vastustaja ensimmäiselle kierrokselle varmistuu lauantai-iltana, mutta perjantain kierroksen jälkeen on selvää, että vastustaja on joko SaPKo, TUTO tai Kiekko-Vantaa.