Peliitat Valikko

Kausikortit myynnissä, nyt joka otteluun puoleen hintaan ja lapsille ilmainen sisäänpääsy läpi kauden!

Aikuisten runkosarjanottelun lipun hinta ei enää kausikortin hankkivia päätä huimaa, sisään pääset melko tarkalleen puoleen hintaan! Uuden kausikortin hinta on 189€ ja tämän lisäksi uutuutena alle 12-vuotiaiden ilmainen sisäänpääsy kauden jokaiseen (myös playoffs) otteluun ilmaiseksi. Järjettömän halpuuden lisäksi ostamalla kausikortin tuet luonnollisesti Peliittojen toimintaa ja edesautat omalta osaltasi playoffs-kiekkoilun jatkumoa Heinolassa! 

Kausikortti oikeuttaa runkosarjaotteluiden lisäksi sisäänpääsyn kaikkiin harjoitus- sekä Suomen Cup otteluihin ja viime kauden tapaan viiteen Pelicansin runkosarjaotteluun istumapaikoille (Pelicans nimeää nämä ottelut myöhemmin kauden alla). Kausikortilla pääset siis tänä vuonna myös Pelicansia vastaan pelattavaan harjoitusotteluun. Kortti ei oikeuta Peliittojen playoffs otteluihin. 

Kausikortin voit tilata sähköpostilla osoitteesta toimisto@peliitat.fi. Elokuusta 1.8. alkaen kausikortin voit lunastaa myös vierailemalla Peliittojen uudella toimistolla osoitteessa Kauppakatu 16 tai soittamalla numeroon toimiston numeroon 044 7644 832. Toimisto on auki 7.8. alkaen arkisin klo 09.00-15.00. 

Pääsylippujen hinnat kaudella 2017-2018: 

Aikuiset   15€ 

Eläkeläiset   11€ 

Opiskelijat, työttömät, varusmiehet ja nuoret 12-17v.   5€ 

Lapset alle 12v   Ilmaiseksi koko kauden kaikkiin otteluihin! 

Kausikorttien maksutapoina on tilisiirto, käteinen tai lasku. Kausikortit ovat noudettavissa jäähallin lipunmyynnistä ensimmäisestä harjoitusottelusta alkaen.  Reipas toimistosihteerimme Marja antaa lisätietoja aiheeseen liittyen, joten ota rohkeasti yhteyttä!